Velkommen til Aktive Birkerød Seniorer (ABS)

Velkommen til Aktive Birkerød Seniorer (ABS)

Billede til Aflysninger

Aflysninger

Yoga er aflyst torsdag 23.9.2021. Begge Mette Emilies yogahold er aflyst pga. sygdom.

Billede til Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen

To nye afdelinger oprettet i ABS. På et bestyrelsesmøde 20.9.2021 er det besluttet at oprette en afdeling for kroket samt en afdeling for vandring.

Billede til Frivilligcentrets selvhjælpstilbud

Frivilligcentrets selvhjælpstilbud

Lær at tackle hverdagen som pårørende er et gratis kursusforløb over 8 gange for pårørende til mennesker med langvarig sygdom. Kurset sætter fokus på, hvordan man passer på sig selv, når ens ven, forælder eller ægtefælle er syg.
Torsdage kl. 16-18:30, første gang den 30. september og sidste gang den 25. november
Tilmelding her

Sorggruppe er for mennesker, der har mistet en nærtstående, og som gerne vil at tale med andre, der også er ramt af sorg. Hver anden tirsdag kl. 17-19, første gang 12. oktober.
Tilmelding her

T-shirts

• ABS tilbyder medlemmerne at købe T-shirts i nogle friske farver. T-shirten er produceret i et materiale, som anvendes til al slags sport. Desuden er den behagelig at have på. Den findes i flere størrelser og kan bestilles via hjemmesiden, når du er klikket ind som medlem. Log ind for at benytte dig af tilbuddet.

Vis mere

25 års jubilæet blev afholdt 28. august

Se billedgallerier fra reception og fest samt fra de forløbne 25 år. Læs også Frivilligcentrets artikel

Vis mere

Information om ABS

Vi er en motionsforening med hjemsted i Birkerød. Vi har ca. 600 medlemmer, som holder sig i form gennem vores forskellige aktiviteter. Der er fx gymnastik- og yogahold alle ugens hverdage. Kom og vær med!
Vi har også sæsonhold med indendørs såvel som udendørs aktiviteter.

Læs om ABS' struktur og historie, om kontaktpersoner, afdelinger og arrangementer.

Vis mere

Nemmere betaling og it-hjælp

Du kan nu betale med MobilePay, når du har tilmeldt dig eller købt noget online.

Når du går til betaling og kommer til vinduet fra Nets, behøver du ikke indtaste kortoplysninger, men kan i stedet klikke på "MobilePay" nedenunder i samme vindue. Der indtaster du dit mobilnummer, hvorefter der kommer en anmodning fra ABS i din MobilePay app om godkendelse af beløbet på din mobil, hvor du blot skal "swipe", så kommer kvitteringen frem på skærmen.

Har du tilmeldt dit betalingskort til ABS, så er det enkleste stadig at vælge knappen "Brug dit kort".

Hvis du har svært ved at logge ind på din konto eller med vores it-løsning i det hele taget, så kan du kontakte Klaus Klim på tlf. 4050 7546.

Vis mere

Udendørs aktiviteter for alle

Vandreture Næste tur er 22. oktober fra busvendepladsen for enden af Biskop Svanes Vej i Ebberød. I november og december er der ugentlige ture.

Kroket er nu overtaget fra Søllerød Senior Sport. Der spilles hver mandag ved Mariehøj kl. 10:30 samt hver torsdag ved Birkerød Idrætscenter kl. 10. Du er altid velkommen til at møde op til et prøvespil.

Der er gratis petanque for ABS-medlemmer fredag 24.9. Kl. 10.
Birkerød Petanqueklubs normale spilledage er torsdage kl. 11 og søndage kl. 10 i Den Gl. Præstegårdshave i Birkerød. Her er du også velkommen til et prøvespil.

• Husk også de normale udendørs aktiviteter: Cykling med korte og lange ture samt Løb & Power Walk.

Vis mere

Gotved-retreat på Møn – 8.-10. oktober

Nu er der virkelig lang tid til vi skal på gymnastikrejse i varmen. Derfor planlægger vi at vende tilbage til et skønt sted på Møn, hvor vi var sidste år i november. Vi vil gerne invitere på en weekend i godt selskab, med en masse god gymnastik og morgen-yoga i smukke omgivelser og med dejlig mad.

Det er lige hvad vi alle trænger til!
Så vi håber I har lyst til at tage med.

Stedet hedder Anahata yoga retreat center, og ligger i Hjelm / Stege på Møn.

Vis mere

Holdoversigt

Vis mere

Aktiviteter og tilmelding

Læs om afdelingernes tilbud.

Vis mere

Nyt medlem

Når du melder dig ind, føres du til "Din side", hvor du kan tilmelde dig ønsket aktivitet. Hvis du vil vide lidt om vores aktiviteter inden tilmelding, kan du gå tilbage til Forsiden i øverste menulinje eller gå til Aktiviteter og tilmelding inden du melder dig ind.

Vis mere

Støt ABS

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan her sende et (eller flere) støttebeløb til ABS som forening og/eller kun til gymnastik/yoga.

Vis mere
Find os på
Aktive Birkerød Seniorer
Kontakt
  • Aktive Birkerød Seniorer
  • Kontakt
  • CVR:26433037
Kontakt
  • Aktive Birkerød Seniorer
  • Kontakt
  • CVR: 26433037
Find os på
Udviklet af Globus Data | Cookie indstillinger